ANA SAYFA > SPOR > Runatik Karşıyaka'da gerçekleştirildi

Runatik Karşıyaka'da gerçekleştirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Runatik Karşıyaka'da gerçekleştirildi

Fanatik'in 'Herkes Buraya, Runatik'le Koşmaya' sloganıyla düzenlediği 'Runatik' etkinliği İstanbul'un ardından, İzmir'de gerçekleştirildi. Bu sabah Bostanlı sahilinde bir araya gelen sporseverler, yeni haftaya zinde kalarak hazırlandı.

Fanatik'in 'Herkes Buraya, Runatik'le Koşmaya' sloganıyla okurlarını koşmaya çağırdığı koşu etkinliği Runatik, İstanbul'un ardından bugün İzmir'de düzenlendi. Sabahın erken saatlerinde Bostanlı Sahili'nde bir araya gelen yaklaşık 100 kişi, antrenör önderliğinde hep birlikte müzik eşliğinde ısındı. Ardından katılımcılar hız seviyelerine göre gruplara ayrılarak Bostanlı- Karşıyaka sahili boyunca koştu. Etkinlikte sporseverlere üzerinde 'Runatik' yazılı koşu atletleri hediye edildi. Koşunun ardından hep birlikte soğuma etkinliğine katılan kişiler, yeni haftaya zinde kalarak hazırlandı.

Etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Fanatik Genel Müdür Yardımcısı Efe Kavuşturan, "Dün İstanbul'da başlattığımız etkinliği bugün İzmir'e taşıdık. Hep beraber Runatik ve Karşıyaka One Team ile bugün İzmir'deyiz. Aralık ayı boyunca 11 etkinlikle faaliyetlerimize devam edeceğiz. 2022 süresince de insanları sporla buluşturduğumuz etkinliklere devam ediyor olacağız. Şu anda bizim hedefimiz haftada en az üç antrenman yapmak. Bunlardan ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olacak gibi gözüküyor. En azından farklı bir il için daha yeni etkinlik takvimi oluşturmayı planlıyoruz. Önümüzdeki aylar içerisinde farklı spor dallarında hem de farklı illerde insanlarla sokakta buluşarak faaliyetlerimize devam etmeyi planlıyoruz. Katılmak isteyenler sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizi takip ederek etkinlik takvimlerine ulaşabilirler. Katılım ücretsizdir" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de ''Dirençli Kent'' çalışmaları hız kesmiyor
Sonraki Haber Karşıyaka, Derincespor ile berabere kaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?