ANA SAYFA > EĞİTİM > Rehber öğretmenler travmaları önleyecek

Rehber öğretmenler travmaları önleyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Rehber öğretmenler travmaları önleyecek

Karşıyaka Rehberlik ve Araştırma Merkezi Karşıyaka’da okullarda görev alan rehber öğretmenler için "Travma Öncesi Önleyici Çalışmalar" semineri düzenledi.

Karşıyaka Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mürvet Bakır’ın sunuş konuşması ile başlayan seminer, okullarda yaşanılabilecek Travmaları önleyici çalışmaları kapsıyor.
Müdür Bakır yaptığı konuşmada; Karşıyaka Rehberlik ve Araştırma Merkezi personelinin çok özverili çalıştığını, rehberlik ve Araştırma Merkezi ailesinin hep daha iyiye en iyiye ulaşma hedefinde olduğunu söyledi
Karşıyaka Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin daveti üzerine Psikolog Şenel Karaman'ın Karşıyaka’daki Rehber Öğretmenlerine yönelik "Travma Öncesi Önleyici Çalışmalar" konusunda verdiği seminer rehber öğretmenler tarafından ilgi ile izlendi.
Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Karşıyaka’da okullarda görev alan 120 rehber öğretmen katıldı.

Haber-fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Kocaoğlu: İzmir’i örnek alsalar, Türkiye kalkınır
Sonraki Haber Direksiyon sınavına katılanlar başkan Akpınar’dan destek istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?