ANA SAYFA > SPOR > Recep Çetin: Transferde uçuk hamleler yapmayacağız

Recep Çetin: Transferde uçuk hamleler yapmayacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Recep Çetin: Transferde uçuk hamleler yapmayacağız

İstanbullu işadamı Erdal Acar'ın desteklediği Ali Erten başkanlığındaki yönetimle Süper Lig hamlesi başlatan Karşıyaka'nın sportif direktörü olması beklenen Recep Çetin, transferde uçuk hamleler yapmayacaklarını söyledi.

Listelerinde 50-60 isim bulunduğunu dile getiren Recep Çetin, 20 oyuncu alarak yepyeni bir takım kuracaklarını belirtirken şunları söyledi: "Elbette yıldız ve lider oyuncularımız olacak ama tüm transferi Süper Lig'den yapıp, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yanlışına düşmeyeceğiz. Her ligin oyuncusu farklı. Biz PTT 1'inci Ligi'nde şampiyon olacak kadroyu kuracağız. Takımda generaler yol gösterir ama işi askerler bitirir. General oyuncu ve asker sayısı dengeli olacak."

Beşiktaşlı Tomas Sivok ve Filip Holosko'yla görüştüğünü doğrulayan Recep Çetin, bu konuda şöyle konuştu: "İkisi de Beşiktaş'ta antrenörlük yaptığım dönemden futbolcumdu. Kendilerini takımımda görmek istediğimi söyledim, onlar da olumlu yanıt verdi. Ama Sivok'un Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın kaptanı olarak Avrupa Şampiyonası'na gitme ihtimali var. Süper Lig'de halen piyasası olan bu tür isimleri alt lige gelmeye ikna etmek zor."

Daha önce Hırvatistan, Sırbistan ve Bosna Hersek'de futbolcu izleyen Recep Çetin, önümüzdeki günlerde Brezilya'ya giderek bazı temaslarda bulunacak. Karşıyaka'nın prensip anlaşmasına vardığı öne sürülen iddia edilen Beşiktaşlı stoper Tomas Sivok'un, kariyeriyle ilgili kesin kararları Çek Cumhuriyeti Milli Takımı yetkilileriyle görüştükten sonra vereceği öğrenildi. Beşiktaş'tan geçen sezon 1 milyon 400 bin Euro garanti ücret alan 32 yaşındaki oyuncuya Karşıyaka'nın ilk etapta 1 milyon 150 bin dolar önerdiği iddia edildi. Bu arada Filip Holosko'da Twitter hesabından yaptığı açıklamada Karşıyaka ile anlaştığı iddialarını yalanladı.

Karşıyaka'da kongre sonrası ilk toplantısını yapan Ali Erten başkanlığındaki yeni yönetim, Yalı'daki stat projesine karşı açılan 3 davaya müdahil olmak için hukuk kurulu oluşturdu. Serkan Odaman başkanlığındaki kurul, yeni tüzükle ilgili çalışmalar da yapacak. Yeşil kırmızılılar müze kurulu da belirledi. Detaylı borç envanterini çıkarmaya çalışan Karşıyaka, 2 milyon 800 bin TL'lik icralık dosyalarda indirim yaptırmak için alacaklılarla görüşüyor. Kongre öncesi 1 milyon 266 bin TL ödeyerek transfer yasağını kaldıran Erdal Acar, kulübe hem icralık dosyalardan gelen 2 milyon 800 bin TL'lik yeni yasak hem de diğer borçları temizleme sözü verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kick Box Türkiye Şampiyonası İzmir'de başladı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yarı finalde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?