ANA SAYFA > İZMİR > Ramazan Bayramı'nda ulaşım yüzde 50 indirimli

Ramazan Bayramı'nda ulaşım yüzde 50 indirimli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ramazan Bayramı'nda ulaşım yüzde 50 indirimli

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım araçlarında Ramazan Bayramı süresince yüzde 50 indirimli tarife uygulanacak. İzmirliler, kabristan ziyaretlerini ise ücretsiz yapabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu ulaşım araçlarında (Havaalanı, Baykuş, Bilet 35, Aylık Bilet ve Yerleşke Öğrenci Tarifesi hariç) Ramazan Bayramı süresince yüzde 50 indirimli tarife uygulanacak. Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde alınan karara göre İzmirliler, Bakanlar Kurulu kararı alınması halinde, bayram seyahatlerini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarında "yarı yarıya "indirimli olarak gerçekleştirebilecek. İzmirliler ayrıca kabristan ziyaretleri için tahsis edilen toplu taşıma araçlarından bayram günleri ücretsiz yararlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ponitka depreme markette yakalandı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Palacios'a 350 bin dolar ödeyecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?