ANA SAYFA > SPOR > PTT 1.Lig'in en tecrübelisi Karşıyaka

PTT 1.Lig'in en tecrübelisi Karşıyaka

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PTT 1.Lig'in en tecrübelisi Karşıyaka

PTT 1. Lig'de takımlar 52. kez Süper Lig'e yükselmek için mücadele edecek. 2014-2015 sezonu Cuma günü oynanacak Bucaspor-Altınordu maçıyla başlayacak.

Ligde şimdiye kadar 31 yıl oynayan Karşıyaka PTT1.Lig'in en tecrübeli takımı.30 sezon mücadele eden Orduspor ise ligin en tecrübeli ikinci takımı durumunda.

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek 18 ekipten 3'ü daha önce hiç Süper Lig'e yükselme başarısı gösteremedi. Albimo Alanyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Şanlıurfaspor, Süper Lig'de hiç mücadele etmedi.

Samsunspor daha önce 7 kez PTT 1. Lig'de mutlu sona ulaşırken, Karadeniz temsilcisini, Kayserispor (5), Adanaspor, Antalyaspor, Karşıyaka (4), Adana Demirspor, Boluspor, Denizlispor, Orduspor (3), Elazığspor, Manisaspor (2), Altınordu, Bucaspor, Giresunspor ve Osmanlıspor (1) izledi.

Bu ekipler içinde daha önce 4 kez ligde mutlu sona ulaşarak Süper Lig'e çıkan Karşıyaka, 1 kez de 1965-1966 sezonunda yaptığı itirazla Danıştay kararıyla Süper Lig'e yükselmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üniversite kayıtlarında E-Devlet dönemi
Sonraki Haber Kaf Kaf kalecisini sonunda buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?