ANA SAYFA > GÜNDEM > Protokol özel ana okulunu açtı

Protokol özel ana okulunu açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Protokol özel ana okulunu açtı

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Çiğli kaymakamı Dr.Mustafa Arı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile birlikte Akparti İzmir milletvekili Rıfat Sait Karşıyaka'da özel bir ana okulunun açılışını yaptı

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, aynı günde 3 farklı yerde üç farklı açılışa katıldı, kurdela kesti. İzmir Enternasyonal fuarında, İzmir valisi, milletvekilleri, İŞKUR Genel Müdür yardımcısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan vekili, rektörlerle birlikte zirvenin açılış kurdelesini kesen Sait, burada iki farklı televizyon kanalına röportaj verdi. İstihdam zirvesini protokol ile birlikte gezen Sait, serbest programa katıldı.
Ardından Gaziemir’de özel bir firmanın döner salonunun kurdelesini kesti. Açılışta bir konuşma yapan Sait, “Buraya İstihdam zirvesinden geliyorum.Orada konuştuk. Türkiye’de işsizlik %9,8 iken İzmir’de 6 puan daha fazla, yani % 15,4. İzmir’in işsizlik oranını Büyükşehir Belediyesinin işbilmez ve yasakçı zihniyeti yükseltiyor, sizler de yeni şubeler açarak bu oranı düşürüyorsunuz. Siz devletin ortaklarısınız. Açılan her müessese devlet için vergi ve istihdam kaynağıdır. Sizleri kutluyorum, başarılar diliyorum" dedi.
Üçüncü açılış için Karşıyaka’ya giden Sait, burada Karşıyaka kaymakamı Sadettin Yücel, Çiğli kaymakamı Dr.Mustafa Arı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile birlikte özel bir ana okulunun açılışını yaptı. Okulun minikleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Sait, “Bu günün en güzel açılışı oldu” dedi. Sait son olarak kendi ilçesi olan Buca’ya yeni atanan ilçe milli Eğitim müdürü Hasan Okur’u ziyaret ederek, başarılar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğumdan ölüme herkese aşı karnesi şart
Sonraki Haber "Paylaşmak güzeldir" sloganıyla "Paylaşım Noktası"

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?