ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Propazar İş Kıyafeti ve İş Elbisesi

Propazar İş Kıyafeti ve İş Elbisesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Propazar İş Kıyafeti ve İş Elbisesi

İş yerlerinde çalışanların hayatlarını koruma altına almak ve can kayıplarını aza indirmek için iş kıyafeti kullanımı büyük önem taşır.

İş yerlerinde çalışanların hayatlarını koruma altına almak ve can kayıplarını aza indirmek için iş kıyafeti kullanımı büyük önem taşır. İş kıyafetleri kullanım amaçlarına bağlı olarak farklılık gösterirler. Günlük hayatta kullanılan kıyafetlerden farklı üretilen iş kıyafetleri, kullanım amaçlarına göre oldukça geniş bir kategoriye sahiptir. İş kıyafetlerinin üretimlerinde birinci sınıf kaliteye sahip olan kumaşlar tercih edilir. Bu kumaşlar dışarıdan gelebilecek herhangi bir darbeye karşı dayanıklı ve uzun ömürlü kullanımlara da uygundur. İş güvenliği denildiğinde personelin ihtiyaç duyacağı pantolon, üst giyim ihtiyaçlarının tamamı işveren tarafından temin edilir. Ayrıca bazı iş yerleri iş kıyafeti kullanımında tulum modellerini de tercih ederler.

İş Kıyafeti Özellikleri

İş sektörlerinde her iş yerinin kendisine özgü kıyafeti olmalıdır.  İş kıyafeti kullanımı ile çalışanların sağlığı koruma altına alınır. İş kıyafetleri kategorisinde en çok vücudu tek parçada sarmalayan tulumlar öncelikli seçimler arasında yer alır. İş kıyafetleri özellik bakımından ter emici, koltuk altı ve bel bölgesinde havalandırma, pamuklu kumaşın yanında esneme sağlayacak likra kumaş desteği, kolay yırtılmayan, ısıya ve aleve dayanıklı olarak sıralanabilir. İş kıyafetlerinin üretiminde birinci sınıf kalitede kumaşlar ve koyu renkler tercih edilir. İş kıyafetleri kategorilerinde her iş alanına uygun modellere ulaşmak mümkündür. İş yerlerinin seçimine bağlı olarak özel üretim modeller de vardır. İşverenler tarafından işin sektörüne uygun renk ve model seçimi yapılabilir.

İş Elbisesi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kıyafet seçimlerinin tamamında olduğu gibi iş elbisesi seçiminde de dikkat edilmesi gereken birçok detay vardır. İş elbiselerinin kullanım amacından verim alınabilmesi için mutlaka iş elbisesi seçiminde özenli davranılmalıdır. İş elbisesi seçerken ürünün uzun süre kullanıma dayanıklı, kullanışlı, konforlu, iş sahasının standartlarına uygun ve işletmenin de estetik görünümüne uyum sağlamasına dikkat edilmelidir. Ayrıca iş kıyafetleri anti alerjik kumaşlardan üretildiğinden insan sağlığı açısından herhangi bir riski söz konusu değildir. İş elbisesi alırken üretici firması da önem taşıdığından, genellikle tanınmış ve profesyonel firmalardan destek alınmalıdır. İş kıyafeti alırken iş sektörünün kategorisine uyum sağlaması da dikkat edilmesi gereken kriterler arasında yer alır.

Tanıtım

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anlattı
Sonraki Haber Tevfik Suyolcuoğlu vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?