ANA SAYFA > EĞİTİM > Prof.Mungan'dan anlamlı bağış

Prof.Mungan'dan anlamlı bağış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Prof.Mungan'dan anlamlı bağış

Karşıyakalı Prof. Dr Uğur Mungan Babası İzzettin Mungan adına Eren Şahin Eronat Ortaokulu’na 2000 kitaplı kütüphane kazandırdı.

Karşıyaka Eren Şahin Eronat Ortaokulu’ndaki kütüphanenin açılışı nedeni ile bir tören düzenlendi. Törene Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Okul Müdürü Adem Şahin, okul ve okul aile birliği yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kütüphanenin açılışında Kaymakam Yücel ve Prof. Mungan birer konuşma yaparken, Kaymakam Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdür İslamoğlu tarafından Prof. Mungan’a teşekkür belgesi ve günün anısına hediye verildi.

Prof. Mungan yaptığı konuşmada okuyan, öğrenen, üreten, bilgili toplumların ülke kalkınmasında önemli bir rol aldıklarına inanan bir ailenin ferdi olduğunu, kütüphanenin cumhuriyet kazanımlarına katkı sağlamayı umduğunu belirtti.

Kaymakam Yücel ise yaptığı konuşmada okumanın, araştırmanın yararlarına değinerek “Birikimli bir aile olan Mungan ailesine teşekkür ederim. Saygı değer rahmetli babasının ismini sonsuza dek yaşaması açısından da önemli bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Öğrencilere de seslenen Kaymakam Yücel, okumanın, anlamanın, anladığını günlük yaşama aktarmanın önemine değindi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka taraftarına son dakikada yasak şoku
Sonraki Haber Bayındır Çiçek Festivali'ne, çiçek gibi açılış

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?