ANA SAYFA > EĞİTİM > Prof. Dr. Saffet Köse Rektör Yardımcısı oldu

Prof. Dr. Saffet Köse Rektör Yardımcısı oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Prof. Dr. Saffet Köse Rektör Yardımcısı oldu

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Galip Akhan, Rektör Yardımcılığı görevine İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saffet Köse’yi atadı.

Konya’da geçen yirmi yılı aşkın akademik hayat sonrasında, 2013 tarihinde başladığı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı görevinin rektör yardımcılığı ile onurlandırmasından dolayı Rektör Prof.Dr.Galip Akhan’a teşekkür eden Prof.Dr.Köse,  “Temel insani değerler ve evrensel ahlak ilkelerini düstur edinmiş, üreten, araştıran, evrensel bilgiye katkı yapan, dünya ve ülke gerçeklerini bilen, dolayısıyla yerel ve küresel sorunlara ilgi duyan, girişimci, nitelikli, teknolojiyi iyi kullanan, dil bilen gençlerimizin yetiştirilmesi hedefine katkı sunmaya devam edeceğiz Bu hedefler için diğer üniversitelerimiz gibi, İzmir’e yakışır bir görünüm kazanmamız ve her alanda tatlı bir hizmet yarışı içinde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Üniversiteler yapı içerisinde bu doğrultuda çalışmak ilmi, akademik ve idari olmak üzere, bizlere tevdi edilen görevlerin hakkını vermek ana hedefimizdir” dedi.    

Ülkemizin entelektüel birikimine önemli katkı

Sosyal bilimler, fen bilimleri ve sağlık bilimleri alanında bilgi ve hizmet üreten fakültelerin sağladığı değerleri, paydaş kurumlarla birlikte tüm sektörlerle paylaşabilmesinin önemine değinen Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Köse, “Bu paylaşımların öğrencilerimizin zengin bir donanımla mezun olmalarına ve ülkemizin entelektüel birikimine katkıda bulunacağına inanmaktayım. Genç üniversitemizin, rektörümüz Prof. Dr. Galip Akhan yönetiminde ilk dört yıllık döneminde kat ettiği mesafeyi kazanılan bu tecrübe ışığında ve dinamik kadrosuyla ikinci dört yılında daha da ileriye götüreceğine inanıyorum. Bizim de bu doğrultuda çalışacağımızı ve üniversitemize katkımızın olmasından mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehit Savcı Kiraz'a Karşıyaka'da saygı duruşu
Sonraki Haber Gamze Akbaş'ın ismi Karşıyaka'da parka verildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?