ANA SAYFA > GÜNDEM > Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Karşıyaka'ya geliyor...

Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Karşıyaka'ya geliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Karşıyaka'ya geliyor...

Cumhurbaşkanlığı seçimi için saha çalışmalarını sürdüren CHP ile MHP başta olmak üzere 10 partinin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Karşıyaka'da olacak.

İhsanoğlu bugün 12.30'da CHP ve MHP'liler tarafından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılanacak. Karşıyaka'da 13.30'da Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nı ziyaret edecek olan İhsanoğlu, beraberindeki partililerle birlikte 14.30'da Karşıyaka Belediyesi Latife Hanım Köşkündeki Atatürk Müzesi bahçesinde basın toplantısı düzenleyecek.
Cumhurbaşkanı adayının İzmir'deki diğer programı ise şöyle:
15.10'da Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Aziz Kocaoğlu'yla bir araya gelecek olan İhsanoğlu, 18:00'deyse Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde İzmir'in kanaat önderleri ve Ege Bölgesi'ndeki basın temsilcileriyle buluşacak. Alsancak'taki Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftar programında kendisini destekleyen partililer ve STK'larla bir araya gelecek olan İhsanoğlu'nun saat 22.10'da ise havayoluyla İstanbul'a gitmek üzere kentten ayrılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yeni sezona yerlilerle start verdi
Sonraki Haber Dünya üçüncüsü olan Erdoğan'a, Belediye Başkanı Akpınar'dan altın hediye...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?