ANA SAYFA > SPOR > Potanın Yıldızları Karşıyaka’da yarışıyor

Potanın Yıldızları Karşıyaka’da yarışıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Potanın Yıldızları Karşıyaka’da yarışıyor

Aktif Şehir unvanını alarak sportif ve kültürel etkinliklerde marka kent olma yolunda ilerleyen Karşıyaka Belediyesi, ‘Potanın Yıldızları’nı seçecek. Her mahallede ayrı ayrı gerçekleştirilecek olan turnuvalarda, basketbolun yeni yetenekleri keşfedilecek. Dereceye girenlere ödüller verilecek. Karşıyaka Arena’daki ilk turnuvada kıyasıya yarış yaşandı.

Alternatif spor branşlarını destekleyen ve özendiren Karşıyaka Belediyesi, basketbolun yeni yeteneklerini keşfetmek için Potanın Yıldızları turnuvalarını başlattı. İlçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilecek ücretsiz organizasyonlarda, 5’er kişilik gruplar bireysel olarak birbirleriyle yarışacak. Belirli noktalardan atışlar yapılacak ve en kısa sürede en çok topu potaya sokmak hedeflenecek. Puanlama usulü gerçekleştirilecek turnuvalarda, derece girenlere ödül verilecek. Her mahallede seçilen genç yetenekler, daha sonra genel turnuvada kozlarını paylaşacak.

Karşıyaka Arena’da gerçekleştirilen ilk turnuvaya 35 sporcu katıldı. En yüksek puanı toplamak için mücadele eden genç yetenekler, bir üst kademeye çıkabilmek için kıyasıya yarıştı. Turnuva sonunda Berkant Şengül birinci, Barkın Kayatürk ikinci, Efe Gencer üçüncü oldu. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Aktif Şehir unvanı ile taçlandırdığımız sportif faaliyetlerimizi, sürdürülebilir hale getirmek için çalışıyoruz. Bir yandan spor tesislerimizin sayısını artırıyoruz, diğer yandan da yeni ve genç sporcuları yetiştirmek, keşfetmek için mücadele veriyoruz. Karşıyaka’da her yaşta ve her branşta sporu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU'dan muhtarlıklara su indirimi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Tiyatrosu yeni sezona fırtına gibi başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?