ANA SAYFA > SPOR > POTADA DEV İŞBİRLİĞİ

POTADA DEV İŞBİRLİĞİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
POTADA DEV İŞBİRLİĞİ

Bu yıl yeni formatıyla ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi’nde zirve mücadelesi yapacak olan Bostanlıspor, 2014-2015 sezonu için Rauf Aktarlı ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

İstanbul Sirkeci’de bulunan Legacy Ottoman Hotel ve Davutlar Kuşadası’nda bulunan Long Beach Aqualand Resort’un sahibi Rauf AKTARLI yaptığı açıklamada ‘’Geçen sezon başarılarını takip ettiğimiz Bostanlıspor’un 3.Lig’deki şampiyonluk mücadelesinde yanlarında olmaktan çok mutlu olacağız. Bostanlıspor Basketbol Şubesi’nin hedeflerini duyduktan sonra destek vermemek için bir neden bulamadık ve çok heyecanlandık. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Bu birliktelik çok ses getirecek ve başarıya ulaşacaktır’’ dedi.

Altar Toker ise öncelikle kendilerine duydukları güvenden ötürü Rauf AKTARLI’ya teşekkür ederken ‘’İki tarafında heyecanı başarının anahtarı gibi. Bu sezon tüm gözler 3.Lig’de olacak. Rauf Aktarlı’nın arkamızda olmasının verdiği güç ile sezon sonu istediğimiz hedeflere ulaşacağımızdan eminiz’’ diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BURAK KARADUMAN'A KSK YÖNETİMİNDEN VETO
Sonraki Haber JUNINHO RESMEN KARŞIYAKA'DA

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?