ANA SAYFA > İZMİR > Polisi gördüler, paraları yaktılar...

Polisi gördüler, paraları yaktılar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Polisi gördüler, paraları yaktılar...

Konak Gürçeşme'de iki adreste uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu adreslere baskın düzenledi. Karşılarında polisi görünce panikleyen uyuşturucu tacirleri, evde bulunan uyuşturucu ve paraları sobada yakmaya çalıştı.

İl genelinde uyuşturucu ile mücadelesini sürdüren Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Konak Gürçeşme'de bulunan iki farklı adrese baskın düzenledi.

Operasyon esnasında içeride bulunan şahıslar ekiplerin içeriye girmesini engellemeye çalışarak ellerinde bulundurdukları uyuşturucu madde paketleri ile uyuşturucu satışından elde ettikleri paraları soba içerisinde yakmaya çalıştılar. İçeri girip sobayı söndüren ekipler, soba içerisini kontrol ettiklerinde kül içerisinde katlanmış paralar ile yanmış vaziyette taş kokain buldular. Söz konusu adreslerde bulunan C.T.(32), H.D.(65), E.Ç.(30), Y.Ç.(25) R.B.(39), S.Ç.(24) ve M.E.(45) isimli şahıslar ile suça sürüklenen çocuk S.U.(16) yakalandı. Yapılan aramalarda bir adet yivsiz tüfek ve toplam 1.5 kg esrar da ele geçirildi. E.Ç. ve C.T. isimli şahıslar alınan ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'ndan, R.B., H.D. ile suça sürüklenen çocuk S.U. çıkarıldıkları mahkemeden serbest bırakıldı. M.E., S.Ç. ve Y.Ç. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aziz Kocaoğlu taziyeleri kabul etti
Sonraki Haber Toplu ulaşıma AÖF ayarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?