ANA SAYFA > İZMİR > Plaj Voleybolu Milli Takımı Foça'da

Plaj Voleybolu Milli Takımı Foça'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Plaj Voleybolu Milli Takımı Foça'da

İzmir’de kamp yapan Plaj Voleybolu U 18 ve U 20 Milli Takımları antrenman için Foça’ya geldi. Foça Belediyesinin misafiri olan Plaj Voleybolu Milli Takımı oyuncuları, Foça Belediyesi Sosyal Tesislerindeki saha da antrenman yaptılar.

Antrenörleri Ahmet Tuncay, Özlem Engeloğlu ve Barış Lale eşliğinde Foça Belediyesi Yeni Plaj Plaj Voleybolu sahasında antrenman yapan U 18 ve U 20 takımları, Foça Belediyespor’un alt yapı takımlarıyla da çalışmalarda bulundu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Plaj Voleybolu U 18 ve U 20 Milli Takımları sporcularını ve antrenörlerini Foça Demokrasi Meydanında karşılayarak, Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporcularımıza başarılar diledi.

Sporun, sporcunun ve gençliğin her zaman destekçisi olduğunu belirten Başkan Demirağ, Plaj Voleybolu U 18 ve U 20 Milli Takım Sporcularını ve antrenörlerini Foça’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu da dile getirdi.

Plaj Voleybolu U 18 ve U 20 Milli Takım Sporcularını ağırlayan Foça Belediyesi, aynı zamanda alt yapı spor okullarında 300 sporcu ile antrenmanlarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Savaşan: İzmir'in stat sorunları çözülmeli
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın hedefinde 3 isim var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?