ANA SAYFA > MEDYA > Pınar Yaşam Pınarım yaşamasını bilenlere sesleniyor

Pınar Yaşam Pınarım yaşamasını bilenlere sesleniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Yaşam Pınarım yaşamasını bilenlere sesleniyor

Pınar Yaşam Pınarım, “Suyu İyi Bilenlerden, Yaşamasını Bilenlere” sloganıyla lanse ettiği reklam filmleriyle herkesi daha fazla görmeye, hissetmeye ve yaşamaya davet ediyor.

Türkiye’nin zengin doğal kaynaklarından gelen dengeli ve saf içeriğiyle tüketicilerini canlandıran ve tazelik katan Pınar Yaşam Pınarım, yeni reklam kampanyasıyla herkesi harekete geçmeye çağırıyor.

Yeni iletişim stratejisinde, su içerken insanın hissettiği fiziksel iç yenilenme hissinden yola çıkan Pınar Yaşam Pınarım, Kenan Doğulu’nun jingle’ını seslendirdiği yeni reklam kampanyasıyla yaşamasını bilenlere sesleniyor.

Hissederek yaşayanların, gülümsemekle yetinmeyenlerin, mırıldanmak yerine avaz avaz söyleyenlerin; içinden geldiği gibi hareket edenlerin yaşam enerjisini destekleyerek herkesi daha fazla görmeye, hissetmeye ve yaşamaya davet ediyor.

Marka, “Suyu İyi Bilenlerden Yaşamasını Bilenlere” sloganıyla lanse ettiği reklam filmleriyle yaşamasını bilmek kavramının altını çiziyor, su sektöründe taze ve uzun soluklu bir dönem başlatıyor.

Kampanya, 3 ayrı reklam filmine ek olarak outdoor, dergi ilanları, radyo spotu ve dijital mecralarda da yayına girecek.

Pınar Yaşam Pınarım’a ulaşmak şimdi çok daha kolay…

Pınar Yaşam Pınarım’a ulaşmak IOS ve Android sistemli akıllı telefon kullananlar için çok kolay. Türkiye’de bir ilki hayata geçiren Pınar, bu uygulama kapsamında tüketicilere, ileri tarih ve saat avantajlıyla pratik bir şekilde doğrudan sipariş verme kolaylığı sağlıyor. Tüketiciler, tek ve kolay hatırlanan telefon numarası 444 99 00 ile de Türkiye’nin her noktasından Pınar Su’ya ulaşabiliyor.

Neden su içmeliyiz?

"Sağlıklı yetişkin bir erkekte vücut ağırlığının %60’ını, kadında %50’sini su oluşturur. İnsan beyninin %95’ini, akciğerlerin ise %90’ını su oluşturur. Vücuttaki bütün sistemler, organlar ve hücreler, yeterli su olmadan fonksiyonlarını devam ettiremezler. Vücut sıvısının %2 gibi küçük bir oranda azalması bile hafif yorgunluk, yakın hafızada hafif bozulma, dikkati toplamada ve yapılan işe odaklanmakta güçlüklere yol açar. Su içmek, kişinin kendini zinde ve canlı hissetmesini sağlar. Su içmek ayrıca zararlı maddelerin idrarla atılmasını sağlar, kas dokusunu güçlendirir, cildi gerginleştirir ve parlaklık kazandırır. Besinlerin sindirimini kolaylaştırır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdal Acar: Hak etmediğim eleştiriler alıyorum
Sonraki Haber Alaçatı’da moda ve sanat rüzgarı esecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?