ANA SAYFA > SPOR > Pınar Uluslararası Yıldızlar Basketbol Şampiyonası'na sponsor oldu

Pınar Uluslararası Yıldızlar Basketbol Şampiyonası'na sponsor oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Uluslararası Yıldızlar Basketbol Şampiyonası'na sponsor oldu

Pınar, 31 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek Pınar Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'na ana sponsor oldu.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, yayımladığı mesajla başarılar diledi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı’nın mesajı şu şekilde:
Pınar olarak misyonumuz, insanımıza “daha iyi bir yaşam” sunmaktır. Bu amaç doğrultusunda topluma fayda sağlamaya çalışıyor ve yaptığımız her işin sürdürülebilir olmasına özen gösteriyoruz.

Pınar olarak, 41 yıldır Türkiye’ye sağlık, lezzet, yenilik dolu ürünler sunuyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetlerimizle çocuklarımıza gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmaya çalışıyoruz.

Spor sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi..

Çocukların ve gençlerin spor yapmasını teşvik etmek ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için yola çıktık.

Toplumsal yaşam kalitesini artırmaya yönelik olarak, spora ve özellikle basketbola destek verme geleneğini devam ettiriyoruz. Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar’ın liderliğinde Yaşar Topluluğu olarak 60 yıldan fazla bir süredir, Pınar olarak da 41 yıldır spora, sanata, eğitime ve kültürel faaliyetlere destek oluyoruz. 16 yıldır Pınar Karşıyaka takımımızla Türkiye 1. Basketbol liginde ve Avrupa Kupaları’nda ülkemizi başarıyla temsil ediyoruz.

31 Ocak-7 Şubat 2015 tarihleri arasında Konya’da gerçekleşecek Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’na da isim sponsoru olarak destek vermekten gurur duyuyoruz.

Türk basketbolunun parlak geleceği olacağına inandığımız genç sporculara ve turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.

İdil YİĞİTBAŞI
Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sahte Pos Cihazı ile dolandırıcılık yapanlar Karşıyaka’da yakalandı
Sonraki Haber Karşıyakalılar tiyatroyu seviyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?