ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Pınar Labne, İzmirlilere lezzet dolu anlar yaşatacak

Pınar Labne, İzmirlilere lezzet dolu anlar yaşatacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Labne,  İzmirlilere lezzet dolu anlar yaşatacak

Türkiye’nin orijinal lezzeti Pınar Labne, İzmir’de özel bir etkinlik gerçekleştirecek. Pınar Labne, 21 Ocak Cumartesi günü Sahrap Soysal’ın ev sahipliğinde İzmir Ege Park Mavişehir AVM'de İzmirlilerle buluşacak.

Labnenin mucidi Pınar Labne, 21 Ocak Cumartesi günü İzmir’de özel bir etkinlik düzenleyecek. İzmir Ege Park Mavişehir AVM'de saat 13.30’da gerçekleştirilecek etkinlikle Pınar Labne, lezzetli anlar ve keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak. Program Pınar Labne’li ikramlarla başlayacak ve MC Kerim Ateş’in düzenleyeceği yarışmalar ile devam edecek. Hem bu yarışmanın kazananları hem de Pınar Labne’yi tercih eden AVM ziyaretçileri hediyeler kazanacak.

Programın merakla beklenen bölümü ise ünlü yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal’ın AVM içerisine kurulan mutfağındaki etkinlik olacak. Soysal, hazırlayacağı Pınar Labne’li tahinli krep eşliğinde İzmirlilerle sohbet edecek ve özel tariflerini paylaşacak.

Etkinlik dizisiyle İzmirliler, Pınar Labne’nin ideal kıvamını ve çorbadan tatlılara her tarife yakışan orijinal lezzetini deneyimleme şansı yakalayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk deniz turizmi sektöründen Avrupa'ya çıkarma
Sonraki Haber Bakarsan bağ olur

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?