ANA SAYFA > SPOR > PINAR KSK TRANSFERDE ACELE ETMEYECEK

PINAR KSK TRANSFERDE ACELE ETMEYECEK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PINAR KSK TRANSFERDE ACELE ETMEYECEK

Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube sorumlusu Turgay Büyükkarcı, "Transferde acele etmeden, ihtiyaçlarımız doğrultusunda tercihler yapacağız" dedi.

Büyükkarcı, yaptığı açıklamada, 3 kulvarda başarılı geçirdikleri sezonun ardından ilk olarak başantrenörleri Ufuk Sarıca ile yollarına devam ettiklerini hatırlattı. Sezon planlaması dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Büyükkarcı, şöyle konuştu:

"İç transferde yabancı oyuncularımız Dixon ve Diebler'la yola devam etme düşüncemiz var. Onlar da takımda kalmak istiyor. Batista'yı takımda tutmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde kendisiyle görüşme yapacağız. Sadece transfer yapmak için oyuncu almayacağız. Dolayısıyla transferde acele etmeden, ihtiyaçlarımız doğrultusunda tercihler yapacağız. Dış transferde de görüştüğümüz oyuncular var. Takım kimyamıza en uygun isimleri kadromuza dahil etmek istiyoruz."

Büyükkarcı, kombine bilet satışlarına önümüzdeki günlerde başlayacaklarını belirterek, biletlere şimdiden yoğun ilginin olduğunu söyledi. Gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde İzmir'i temsil edecek tek takım olduklarını hatırlatan Büyükkarcı, "Hem Avrupa'da hem Türkiye'de İzmir'in adını duyurmayı sürdürmek istiyoruz. Bu konuda tüm İzmirlilerin de desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KENAN IŞIK'A ALMANYA YOLU GÖZÜKTÜ
Sonraki Haber KAF KAF'TAN FİLEDE 2 TRANSFER

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?