ANA SAYFA > SPOR > Pınar KSK ilk hazırlık maçında Uşak'ı yendi

Pınar KSK ilk hazırlık maçında Uşak'ı yendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar KSK ilk hazırlık maçında Uşak'ı yendi

Pınar Karşıyaka, yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında Uşak Sportif'i 86-80 yendi.

Karşıyaka Arena'daki maça iyi başlayan yeşil-kırmızılılar DJ Strawberry ve Mutlu'nun sayılarıyla ilk periyodu 22-16 önde tamamladı. Gabriel'in de katkısıyla ikinci 10 dakikalık bölümde üstünlüğünü koruyan Kaf-Kaf, soyunma odasına 46-40 önde girdi. İkinci yarıya Pınar Karşıyaka ilk kez 5 yabancıyla başladı. Pota altını kapatarak üst üste sayılar bulan Uşak Sportif, 25. dakikada Buckner'ın smacıyla 50-51 öne geçti. Fells ve Warren'ın skorer oyunuyla farkı açan Uşak, Karşıyaka'ya bu periyotta 10 sayı şansı vererek 22 sayı buldu.

Son periyot 56-62 Uşak Sportif üstünlüğüyle start aldı. Dördüncü periyotta oyuna yeniden ortak olan Kaf-Kaf bitime 5 dakika kala önce Gabriel'in basketiyle 68-68 eşitliği yakaladı ardından Diebler'in 3 sayısıyla 71-68 öne geçti. Üstünlüğünü son saniyeye kadar koruyan İzmir temsilcisi salondan 86-80 galip ayrıldı. Pınar Karşıyaka'da ilk kez forma giyen yeni transferlerden DJ Strawberry 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Diebler ve yenilerden Gabriel 15, Palacios 8 sayı attı. Uşak Sportif'te yeni transferlerden Fells 18, Buckner 16 sayıyla oynadı, Warren 17, Carter 15 sayı üretti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da banka soyanlar yakalandı...
Sonraki Haber İzmir'de şok istifalar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?