ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'yı Rusya'da Ponitka uçurdu

Pınar Karşıyaka'yı Rusya'da Ponitka uçurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'yı Rusya'da Ponitka uçurdu

FIBA Şampiyonlar Ligi 4.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Avtodor Saratov'u Ponitka'nın son saniye basketiyle 76-74 mağlup etti.

Pınar Karşıyaka karşılaşmanın ilk çeyreğini 24-18 geride tamamladı. İkinci çeyrekte Rus ekibi farkı 9 sayıa kadar çıkarttı. Yeşil kırmızılılar Summers ve Brown'un sayılarıyla farkı eritirken soyunma odasına 41-37 geride gitti. İkinci yarıda Summers ve Ponitka'nın basktleriyle eşitliği yakalayan Karşıyaka Brown ve Owens'ın basketleriyle öne geçti. Petway ile üst üste basketler bulan yeşil kırmızılılar Brown'un üçlüğüyle farkı 10 sayıya çıkarttı. Son çeyreğe 66-56 temsilcimizin üstünüğüyle girildi. Son çeyrekte Rus ekibi farkı eritirken son saniyede Ponitka'nın basketiyle Pınar Karşıyaka karşılaşmadan 76-74 galip ayrıldı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Vakıfbank'ı geçti
Sonraki Haber Karşıyaka'da kriz çözüldü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?