ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya tebrik yağıyor...

Pınar Karşıyaka'ya tebrik yağıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya tebrik yağıyor...

Türk basketbol tarihinde yeni bir sayfa açan Pınar Karşıyaka'ya bu büyük başarısından sonra tebrik yağmaya devam ediyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kulüp Başkanı Ali Erten'i telefonla arayarak tebrik etti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Danışmanı Binali Yıldırım ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Karşıyaka Başkanı Ali Erten'i arayıp kutlayanlar arasındaydı.
AK Parti İzmir milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli ile birlikte karşılaşmayı izleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar, İzmir'e şampiyon takımla birlikte döndü.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Basketbol Adamları Derneği yazılı açıklamalarıyla Pınar Karşıyaka'yı kutladı.
Yurdun ve dünyanın dört bir yanından tebrik mesajları yağmaya devam ediyor...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka basketbol şampiyonluğunu doyasıya kutluyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'da Can da TFF'ye gitti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?