ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya FIBA işkencesi...

Pınar Karşıyaka'ya FIBA işkencesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya FIBA işkencesi...

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam B Grubu'nda Fransa'da lider Le Mans'a konuk olacak Pınar Karşıyaka'ya FIBA adeta işkence çektirdi…

Düne dönecek olursak, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan sabah 08.00'da kalkması gereken uçağı, aktarma yapacakları İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle saat 10.00'da havalanabildi. Kafileyi taşıyan uçak, karın şiddetini daha da artırması yüzünden Marmara Denizi üzerinde 2 saat tur attı. Böylelikle de İstanbul'dan saat 11.00'de Fransa'ya gidecek uçağı kaçıran yeşil-kırmızılılar, saat 13.00'te Atatürk Havalimanı'na inebildi. Kafilenin biletleri saat 15.00'teki uçuşla değiştirildi ancak pistler kar nedeniyle tamamen kapandığı için uçak önce 19.00'a ertelendi ardından durum düzelmeyince iptal edildi.

Pınar Karşıyaka kafilesi geceyi İstanbul'da havalimanına yakın bir otelde geçirirken, FIBA'yla gün boyu temas kurarak yaşadıkları sıkıntıları aktaran yöneticilerin maçın ertelenmesi talebi reddedildi.

Biletleri bugün saat 11.00'deki uçuşla değiştiren ekibin uçağı yine rötar yedi. 9.rötar ile yeşil kırmızılı kafile İstanbul Atatürk Havalimanı'nda beklemeye devam ediyor. Uaçk kalkarsa, Pınar Karşıyaka Paris'e ulaşıp karayoluyla Le Mans'a geçecek ve Türkiye saati ile 22.30'daki maça yetişmeye çalışacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir İl başkanı Güven: 10 Ocak hak arama günü olmuştur
Sonraki Haber İzmir Bosna Sancak Dernek Başkanı Gül: Basınımızın topluma karşı ciddi sorumlulukları vardır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?