ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya Cruise desteği

Pınar Karşıyaka'ya Cruise desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya Cruise desteği

Geçtiğimiz yıl Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak Euroleague'e katılmaya hak kazanan Pınar Karşıyaka'ya şehrin iş adamları desteklerini göstermeye başladı.

46 yıldır İzmir'de faaliyet gösteren Karavan Cruises şirketi, iş ortağı Celestyal Cruises ile birlikte Pınar Karşıyaka'ya Euroleague yolculuğunda sponsor olacak.

Sponsorluk anlaşması şirkete bağlı cruise gemilerinden biri olan Celestyal  Odyssey gemisinde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklandı. Toplantıdan önce basın mensuplarına Cruise gemisi tanıtıldı. Bu sırada gemideki basketbol sahasında Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar basın mensupları ile birlikte basketbol oynadı.

Turun ardından yapılan basın toplantısında söz alan Karavan Cruises direktörü Özgü Alnıtemiz "İzmirli aile olarak, Pınar Karşıyaka basketbol takımıyla geliştirmek istediğimiz reklam anlaşmasının altında; İzmir bölgesi ve çevre bölgelerin değerlerine değer katabilmek ve destek olabilmek arzumuz yatıyor. Pınar Karşıyaka'ya desteğimizi bir reklam anlaşmasından öte bir işbirliği, dostluk olarak adlandırmak istiyoruz. Bu anlamda kısa bir program düzenledik. 10-12 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğimiz gemi seyahatindeki katılımcılardan elde edilecek belli bir geliri Pınar Karşıyaka basketbol takımına destek olarak vereceğiz. Burda bahsedilen desteği misyonumuzun yanında ufak bir konuk olarak görüyoruz. Önemi olan takımın hem Euroeague'de başarılara koşması hem de İzmirli işadamalarının ve kuruluşların bu yolda kulübe destek vermesidir" dedi.



Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar ise  Karavan Cruises şirketiyle zaten bizim hali hazırda yazıya dökülmemiş bir işbirliğimiz vardı. Bu sene bu desteği biraz daha ileriye götürdük. Buna büyütülmesi planlanan bir iş birliği diyelim. Kendilerine verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İşin ortak mesajı İzmir'de bu tarz desteklerin İzmir'in değeri olan bu takıma verilebiliyor olmasını göstermekti. Umuyoruz ki bu tarz projeler bir çok kişiye örnek olur ve arkası gelir. Pınar Karşıyaka, sırtında İzmir adını taşıyor. Gittiğimiz her yerde bunu gösteriyoruz ve İzmir'in değeriyiz. Elimizden geldiğince en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Umarım bu işbirlikleri büyüyerek devam eder" diye konuştu.

Çınar, "Euroleague heyeti, incelemelerin ardından eğer kapasite artırılırsa maçları Karşıyaka Arena'da, eğer bu olmazsa Halkapınar'ın eksiklerini tamamlayarak orada oynanabilir diye seçenek sundu. Bizim Karşıyaka Arena'nın kapasitesinin arttırılması konusunda bazı projelerimiz var. Bu projeleri değerlendirdikten sonra kararımızı vereceğiz" dedi. Euroleague standartlarının aslında İzmir sporu için bir fırsat olduğunu belirten Çınar "Maalesef bizde sadece büyük organizasyonlar şehrimize geleceğinde tesislere yatırım yapılıyor. Bunu en son Universiade İzmir'e geldiğinde gördük. İzmir pek çok tesis kazandı. 2010'da Dünya şampiyonasında da tesisler elden geçirildi. Euroleague standartlarını sağlamak için bu yatırımların yapılacak olması İzmir sporuna katkı sağlayacaktır" diyerek bu konudaki görüşlerini belirtti.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege’de Ar-Ge projelerine destek sürüyor
Sonraki Haber Ali Erten: Portatif tribün bu aşamada çare değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?