ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya bir şok daha

Pınar Karşıyaka'ya bir şok daha

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya bir şok daha

Anadolu Efes'i mağlup ederek moral tazeleyen Pınar Karşıyaka'ya sakatlanan James Blackmon'dan da kötü haber geldi.

Ameliyat olan Semih Erden ve Michael Roll'ün halen parkelere dönemediği Pınar Karşıyaka'da Anadolu Efes maçının ilk yarısında dizinden sakatlanarak oyuna devam edemeyen şutör guard Blackmon da ameliyat olacak.

Dizinde kıkırdak sakatlığı bulunan ABD'li oyuncunun sezonu büyük ihtimalle kapatacağı öğrenildi. Sezon başında Beşiktaş Icrypex'ten transfer edilen 26 yaşındaki Blackmon, ligde 7.4 sayı, 1.1 ribaund, 1.4 asist ortalamalarıyla görev yapıyordu. Kaf-Kaf'ta aralık ayında uyluk bölgesinden ameliyat olan diğer şutör guard Roll ve dizinden ameliyat olan pivot Semih Erden'in şubat ayının ortasından itibaren takıma katılması bekleniyor. Koronavirüs testi pozitif çıktığı için Anadolu Efes maçında forma giyemeyen, ikinci kez yakalandığı hastalığı semptomlu geçiren Amath M'Baye'nin ise cumartesi günü Frutti Extra Bursaspor maçına yetişip yetişmeyeceği belirsiz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi'nden Karşıyaka Belediyesi'ne başvuru
Sonraki Haber Balıkçı Yaka Kazak Kadın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?