ANA SAYFA > GÜNDEM > Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi'nden Karşıyaka Belediyesi'ne başvuru

Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi'nden Karşıyaka Belediyesi'ne başvuru

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi'nden Karşıyaka Belediyesi'ne başvuru

Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi, alt bakım ihtiyacı olan engelli yakınları için Karşıyaka Belediyesi Kısa Zamanlı Engelli Dinlenme Merkezi'nde alt bakım personeli alınması için Karşıyaka Belediyesi'ne başvurdu.

Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi bünyesinde oluşturduğu Engelli Hakları Grubu ile Karşıyaka Belediyesi Kısa Zamanlı Engelli Dinlenme Merkezi'ni ziyaret ettiklerini, engelli ailelerin çocuklarını 4 saate kadar buraya bırakılabilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek şunları ifade etti. " Böyle bir hizmetten dolayı Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Bu uygulamayı engelli yakını aileler için örnek bir uygulama olarak görüyoruz".

Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi açıklamasının devamında, bu çalışmanın alt bakım ihtiyacı bulunan engelli çocukları da kapsaması için Engelli Merkezi'nde bu işlemi yapacak bir ya da iki personel istihdam edilmesinin bu durumda bulunan engelli yakınları için çok önemli olacağını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karaburun Bozköy'de iletim hattı tamamlandı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya bir şok daha

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?