ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya Antep baklavası

Pınar Karşıyaka'ya Antep baklavası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya Antep baklavası

TB2L 8.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Royal Halı Gaziantep'i 81-65'lik skorla mağlup etti.

Karşılaşma Higgins ve Dixon'ın karşılıklı basketleriyle başladı. Ev sahibi ekip Calloway ve Jawad Williams ile dışardan etkili olurken Pınar Karşıyaka, Palacios ve Dixon ile sayılar buldu. Diebler ve Gabriel'İn sayılarıyla Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 21-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Diebler, Strawberry ve Yunus Emre ile etkili olan Pınar Karşıyaka'ya, Royal Halı Gaziantep Calloway ve Williams ile sayılar bulmaya devam etti. Devre 36-34 yeşil kırmızılıların üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Higgins ve Calloway ile öne geçen ev sahibi ekibe Pınar Karşıyaka Dixon ve Gabriel ile skor üstünlüğünü yine eline aldı. Altan Erol'un sayısıyla son çeyreğe 48-48 eşitlikle girildi. Son çeyrekte Diebler ile üst üste sayılar bulan Pınar Karşıyaka son 43 saniyeye 72-65 önde girdi. Royal Halı Gaziantep'te antrenör Zdovc ve kaptan Erden Eryüz diskalifiye olurken Pınar Karşıyak faullerden bulduğu sayılarla farkı açarak maçı 81-65 kazandı.

Pınar Karşıyaka'da Bobby Dixon 27 sayı 2 asist ile maçın yıldızı oldu. Juan Palacios 14 sayı 10 ribaund 5 asist ile double double yaparken Jon Diebler 13 sayı 4 ribaund 4 asist ile oynadı.

Royal Halı Gaziantep'te ise Earl Calloway 13 sayı 2 ribaund 4 asist, Jawad Williams 12 sayı 3 ribaund 2 asist ve Courdon Higgins 12 sayı 2 asist kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Taner Ütüklerli'nin acı günü...
Sonraki Haber Derbide Karşıyaka farkı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?