ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya anlamlı sponsorluk

Pınar Karşıyaka'ya anlamlı sponsorluk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya anlamlı sponsorluk

Pınar Karşıyaka, 2014-15 sezonunda uygulanacak sosyal sorumluluk tribünü için Odeabank'la 1 yıllık sponsorluk anlaşması sağladı.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka, 2014-15 sezonunda uygulanacak sosyal sorumluluk tribünü için Odeabank'la 1 yıllık sponsorluk anlaşması sağladı. Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, bir süre önce Karşıyaka'ya sahip çıkılması için yaptıkları çağrıya Çimentaş Group'un ardından Odeabank'ın da kulak verdiğini belirterek, "Rakip takım benchinin yanındaki bölümde 50 kişilik bir sosyal sorumluluk tribün oluşturacağız. Odeabank'ın desteğiyle her hafta konuklarımız olacak. LÖSEV, down sendromlular, ilkokul öğrencileri gibi çeşitli grupları Arena'da misafir edeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cep telefonu kullanıcılarının vergileri iade edilecek...
Sonraki Haber Ekonomideki güçlenen sıkıntı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?