ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka’nın yabancıları geliyor…

Pınar Karşıyaka’nın yabancıları geliyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka’nın yabancıları geliyor…

Yeni sezon hazırlıklarını yerli oyuncularla sürdüren Pınar Karşıyaka'da milli takımdan dönen Egemen'in yanı sıra yabancı oyuncular da hafta içinde kadroya dahil olacak.

Juan Palacios ve Kenny Gabriel'le yeniden anlaşan Karşıyaka, yeni transferler Justin Carter, Josh Carter, Joe Ragland ve Colton Iverson'ın gelişiyle çalışmalarını tam kadro sürdürecek.
Pınar Karşıyaka, eylül ayında Belgrad, Selanik ve İstanbul'da hazırlık maçları oynayacak. Netleşen programa göre Pınar Karşıyaka, 26-27 Eylül'de Selanik'te Aris, Union Olimpija ve Lokomotiv Kuban'ın katılacağı Nick Galis Cup'ta yer alacak. İzmir ekibi Euroleague'de aynı grupta yer aldığı Rus Lokomotiv Kuban'la prova yapmış olacak. 1-3 Ekim'de Pınar Cup'a ev sahipliği yapacak İzmir temsilcisi, 7 Ekim'de Denizli'de Anadolu Efes'le Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşılaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egemen Güven Basketbol A Milli Takımı'ndan çıkarıldı
Sonraki Haber İZSU'dan çağrı: Suyumuza sahip çıkın!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?