ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın son 16'da rakibi Litvanya'dan...

Pınar Karşıyaka'nın son 16'da rakibi Litvanya'dan...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın son 16'da rakibi Litvanya'dan...

Basketbolda, ULEB Avrupa Kupası M Grubu'nda grubunu yenilmeden lider olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka'nın son 16 turundaki rakibi Litvanya'nın Lietuvos Rytas ekibi oldu.

Statü gereği son 16 turunda L grubunun ikincisiyle karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın rakibi Lietuvos Rytas-Telenet Ostend arasında oynanan maçın ardından belirlendi. Yeşil-kırmızılı ekip, çeyrek finale yükselmek için L grubunda Belçika'dan Telenet Ostend'i 111-83 mağlup ederek ikinciliği elde eden Litvanya temsilcisi Lietuvos Rytas ile karşılaşacak.

Pınar Karşıyaka-Lietuvos Rytas eşleşmesinin ilk maçı mart ayının ilk haftasında Litvanya'da, rövanş karşılaşması ise 1 hafta sonra İzmir'de oynanacak.

Türk takımlarıyla daha önce 24 maça çıkan Lietuvos Rytas, bu sezon ULEB Avrupa Kupası E Grubu'nda Banvit ile oynadığı 2 maçı da kazanmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Litvanya'da "Altıda Altı" yaptı: 90-83
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?