ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri belli oluyor

Pınar Karşıyaka'nın Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri belli oluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri belli oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi'ne yeni sezonda 3'üncü eleme turundan itibaren katılacak olan Pınar Karşıyaka'nın muhtemel rakipleri yarın belli olacak.

Ligde eleme turları ve grupların kuraları yarın saat 15.00'te İsviçre'nin Cenevre kentinde çekilecek. Pınar Karşıyaka'yı kura ve sezonla ilgili toplantıda Genel Menajer Selim Çınar temsil edecek. Yeşil kırmızılı ekip, gruplara kalmak için kurada ilk iki eleme turunu geçen bir rakiple eşleşecek.

Pınar Karşıyaka'nın mücadele edeceği 3'üncü eleme turu, 29 Eylül ve 2 Ekim tarihlerinde çift maçlı eleminasyon usulüne göre oynanacak, rakibine üstünlük sağlaması durumunda adını gruplara yazdıracak. Elenmesi durumunda ise Avrupa'da yoluna FIBA Europe Cup'ta devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Mahalle Merkezleri'ne yoğun ilgi...
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'e ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?