ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka’nın özel uçağı iptal…

Pınar Karşıyaka’nın özel uçağı iptal…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka’nın özel uçağı iptal…

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İtalyan Umana Reyer ile eşleşen ve “Final four”a kalabilmek amacında olan Pınar Karşıyaka'nın özel uçak kaldırma planı tutmadı.

İtalya'da 29 Mart Çarşamba günü oynanacak rövanş maçı için taraftarları da yanında götürerek özel uçak kaldırma girişimi yeşil-kırmızılı seyircilerin gerekli ilgiyi göstermemesi nedeniyle iptal edildi.
180 kişilik özel uçak için en az 100 taraftara ihtiyaç duyan Pınar Karşıyaka bu rakama ulaşamadı. 2 bin 500 lira karşılığında seyahat, konaklama ve bir formayı kapsayan paket programla Venedik’e özel uçakla gitmek isteyen Pınar Karşıyaka kafilesi, Umana Reyer maçı için 28 Mart'ta İstanbul aktarmalı olarak Venedik'e gidecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da silah üretim tesisi ele geçirildi
Sonraki Haber Alkollü sürücü, cami duvarına çarptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?