ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın olası rakipleri...

Pınar Karşıyaka'nın olası rakipleri...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın olası rakipleri...

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçta Stal Ostrow'u deplasmanda yenerek Avrupa'da yoluna devam eden Pınar Karşıyaka'nın Play-In etabını geçerse son 16'da karşılaşacağı rakipler de netleşti.

Play-In'de kiminle karşılaşacağı grupta 28 Aralık'ta Baxi Manresa ile Hapoel Jerusalem'in oynayacağı erteleme maçının sonucuna göre belli olacak Kaf-Kaf, şimdiye kadar 5'te 5 yapan lider Manresa evinde kazanırsa Hapoel'in önünde ikinci sırayı elde edip A Grubu üçüncüsü Ukrayna ekibi Prometey'le rakip olacak.

Prometey'le eşleşirse 2 galibiyete ulaşan tarafın tur atlayacağı seride ev sahibi avantajını eline geçirecek Karşıyaka, son maçta Hapoel kazanıp üçüncü sıraya gerilerse ise A Grubu ikincisi İspanyol ekibi Lenovo Tenerife'yle saha avantajı olmadan karşılaşacak. Karşıyaka, Play-In'de Promotey'le rakip olup elerse son 16'da K Grubu'nda yer alıp Unicaja ve Cluj Napoca'nın yanı sıra elemelerden gelecek Igokea, Paok, Oostende üçlüsünden biriyle grupta ilk iki sırayı elde edip çeyrek finale kalmak için eşleşecek. Kaf-Kaf, Tenerife'yle rakip olup elerse ise L Grubu'nda Falco Szombathely ve Rytas'ın yanı sıra Strasbourg, Paok veya Igokea üçlüsünden biriyle oynayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ikinci yarı için start verdi
Sonraki Haber Muhtarlık ofisleri mini kütüphaneye dönüştürüldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?