ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka ikinci yarı için start verdi

Karşıyaka ikinci yarı için start verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ikinci yarı için start verdi

Karşıyaka devre arasında verilen 3 günlük iznin ardından antrenmanlara Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yeniden başladı.

sezonun ilk yarısında hayal kırıklığı yaşayıp devre arasında transfer yasağını yine geçici olarak kaldırmaya çalışan Karşıyaka, en az 5 takviye yapmayı planlıyor. Santrfor, kanat, orta saha ve stoper almayı hedefleyen Karşıyaka, ilk etapta teknik direktör Ahmet Taşyürek'in listesindeki Çorum FK'dan 22 yaşındaki ofansif orta saha Kerem Pala ve Keçiörengücü'nden 23 yaşındaki kanat Erdem Onur Beytaş'ı kiralamaya çalışıyor.

Yasak açılıp kadroya takviye yapılırsa kadrosundan ilk yarıda verim alamadığı bazı isimlerle yollarını ayıracak Karşıyaka, sezon öncesi transfer ettiği sol kanat Oğulcan'ın sözleşmesini daha önce feshetmiş, santrfor Okan'dan da kulüp bulmasını istemişti. Karşıyaka'da kadro dışı olan Doğukan ve Alperen'e de af gündemde değil.

Karşıyaka Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, geçen pazar günü Bornova Stadı'nda oynanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçının ardından rahatsızlandı. Ağır gribal enfeksiyon geçiren tecrübeli teknik adam dün hastanelik oldu. Acil serviste serum tedavisi görüp tesislerde istirahat eden Taşyürek'in koronavirüs testinin ise negatif çıktığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 30 Ton sahte içki ele geçirildi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın olası rakipleri...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?