ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın kupada rakibi Banvit...

Pınar Karşıyaka'nın kupada rakibi Banvit...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın kupada rakibi Banvit...

18–22 Şubat arası Gaziantep’de düzenlenecek Royal Halı Türkiye Kupası’nın kura çekimi gerçekleştirildi.

Çekilen kura sonucunda Pınar Karşıyaka çeyrek finalde Banvit ile eşleşirken diğer eşleşmeler şu şekilde oluştu: Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe Ülker; TED Ankara Kolejliler - Darüşşafaka Doğuş; Anadolu Efes - Galatasaray Liv Hospital

Pınar Karşıyaka Banvit ile 18 Şubar Çarşamba günü karşılaşacak. BU maçı kazanması halinde yeşil kırmızılı ekip final için Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe Ülker maçının galibiyle karşılaşacak.

Kura çekiminde konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Yöneticisi Yusuf Güven  “Şampiyon olmak zor, unvanı korumak daha da zor. Geçen yıl ön elemeleri Gaziantep’te oynamıştık. Yeniden orada olmaktan çok mutluyuz. Sekiz kuvvetli takım burada yer alacak. Şampiyon olmamızın anlamı vardı. İyi kurulmuş bir takımında kupa kazanacağımızı göstermiştik. Çok zor işimiz aynı unvanı korumak zor. Ama final oynamak istiyoruz.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de ''Nergiz'' mevsimi...
Sonraki Haber Karşıyaka Protokolu'nda gündem: Enerji Tasarrufu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?