ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın hazırlık programı...

Pınar Karşıyaka'nın hazırlık programı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın hazırlık programı...

Pınar Karşıyaka'nın hazırlık programı belli oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu, takımların hazırlık maçları oynamasına eylül ayından itibaren onay verdiği için Kaf-Kaf, Sırbistan'da katılmayı planladığı organizasyondan vazgeçerken, ilk özel karşılaşmaları İstanbul'da 4 Eylül'de Beşiktaş, 5 Eylül'de Darüşşafaka'yla oynayacak. Antalya'da 9-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Gloria Cup'a katılacak yeşil-kırmızılılar, bu kupada 9 Eylül'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. 

Karşıyaka, 11 Eylül'de Türk Telekom-Kızılyıldız maçının galibi ile oynarken organizasyonun final karşılaşması ise 13 Eylül'de yapılacak. Pınar Karşıyaka, 26 Eylül'de start alacak sezon öncesi son olarak 17-19 Eylül tarihleri arasında geleneksel Pınar Cup'a ev sahipliği yapacak. İzmir ekibi kupada 17 Eylül'de Petkimspor'la, 19 Eylül'de ise Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşacak. Pınar Cup'ta 18 Eylül'de Petkimspor ile Büyükçekmece karşı karşıya gelecek. Sezon öncesi antrenmanlarını sürdüren yeşil-kırmızılı ekip, Seha Aksoy Atletizm Pisti'nde kondisyon çalışması yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Voleybol altyapı seçmeleri 15 Ağustos'ta
Sonraki Haber Başkan Soyer Akıllı Kentler Belediye Başkanları Zirvesi’ne katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?