ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın hazırlık dönemi programı belirlendi

Pınar Karşıyaka'nın hazırlık dönemi programı belirlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın hazırlık dönemi programı belirlendi

2015-16 sezonu hazırlıklarına 3 Ağustos Pazartesi günü başlayan Pınar Karşıyaka'nın hazırlık dönemi kamp programı belli oldu.

12 Eylül tarihinde Bandırma’da Banvit ile karşılaştıktan sonra, 14- 15 ve 17 Eylül tarihlerinde İstanbul’da Galatasaray, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol ve Darüşşafaka ile oynayacak olan Pınar Karşıyaka 17 Eylül’de İzmir’e geri dönecek.

Sırbistan’da 22 Eylül tarihinde Mega Virzura, 23 Eylül günü Metelac ile karşılaşacak olan yeşil kırmızılılar  25-27 Eylül tarihleri arasında Yunanistan’da 2. Nick Galis Turnuvası’na katılacak. Nick Galis Turnuvası’nda, Pınar Karşıyaka, Lokomotiv Kuban, Aris ve Olimpija Ljubljana ile mücadele edecek.

Pınar Karşıyaka, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı ile başlayacak olan 2015-16 sezonunun hazırlık dönemini 1-3 Ekim tarihleri arasında Pınar Cup ile kapatacak. Pınar Cup’ta ise Karşıyaka, Rönesans TED Ankara Kolejliler, PAOK ve Trabzonspor Medical Park ile mücadele edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engin Baytar yeşil kırmızılı formayı giydi
Sonraki Haber Zayıflatan anlaşma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?