ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın Bursa’da Frutti keyfi...

Pınar Karşıyaka'nın Bursa’da Frutti keyfi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın Bursa’da Frutti keyfi...

Pınar Karşıyaka Bursa’dan galibiyetle mutlu oldu: 94-81.

Tofaş Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında daha etkili bir oyun  ortaya koyan Pınar Karşıyaka ilk periyotta 10 sayılık bir fark yakaladı ve bu farkta İzmir ekibini maç sonuna kadar önde olmasını sağladı. 
İlk çeyrekten 26-16 önde ayrılan Pınar Karşıyaka Frutti Extra Bursaspor karşısında ikinci çeyrekte de etkili oyununu sürdürdü. Özellikle savunmada sert olan Kaf Kaf devre sonunda skoru 51-33’e taşıdı. Soyunma odasına da 18 sayılık farkın verdiği keyifle gitti.
3. Çeyrek başa baş bir oyunla geçildi. Periyot sonunda Pınar Karşıyaka Frutti Extra Bursaspor önünde devre sonundaki farkı korudu: 67-49. 
Oyunun final bölümünde ev sahibi Frutti Extra Bursaspor savunmasın ı daha da sertleştirdi ve aradaki farkı kapatmak için uğraş verdi. Pınar Karşıyaka rakibine bu şansı tanımadı ve maçı 94-81 kazanarak, üst sıralar için önemli bir galibiyet elde etti. 
Karşılaşmanın yıldızı 15 sayı 4 ribaund 5 asist 24 verimlilik puanı performansı ile Sek Henry oldu. DJ Kennedy 19, Mahir Ağva da 14 sayı ile galibiyette etki sağladılar. 
Ev sahibi Frutti Extra Bursaspor’da ise Malik Newman’ın 28 sayı 5 asist 5 ribauntluk performans gösterdi.
Pınar Karşıyaka, ING Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 10. mücadelesinde yedinci galibiyetini almayı başarırken Frutti Extra Bursaspor 10. maçında yedinci kez mağlup oldu.
Salon: TOFAŞ Spor Salonu
Hakemler: Mehmet Şahin, Kaan Büyükçil, Halil Baldemir
Frutti Extra Bursaspor: Munford 13, Newman 28, Oğuz Savaş 15, Can Maxim Mutaf 5, Metin Türen, Tevfik Akdamar 6, Jones 9, Birkan Batuk 3, Ender Arslan 2
Pınar Karşıyaka: Metecan Birsen 5, Morgan 7, Taylor 11, Henry 15, M'Baye 8, Arca Tülüoğlu, Mahir Ağva 14, Onuralp Bitim, Kennedy 19, Yunus Emre Sonsırma 8, Nusret Yıldırım 7, Çağatay Özkan
1. Periyot: 16-26
Devre: 33-51
3. Periyot: 49-67
5 Faulle çıkanlar: 35.50 Oğuz Savaş, 37.12 Can Maxim Mutaf (Frutti Extra Bursaspor)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de 5 aylık su kaldı...
Sonraki Haber Daha temiz bir Buca için 1000 yeni çöp konteyneri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?