ANA SAYFA > İZMİR > Daha temiz bir Buca için 1000 yeni çöp konteyneri

Daha temiz bir Buca için 1000 yeni çöp konteyneri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Daha temiz bir Buca için 1000 yeni çöp konteyneri

Buca’nın tüm mahallelerinde hijyen seferberliği başlatan Buca Belediyesi, su ve koku geçirmeyen konteyner alımını tamamladı. Alınan bin adet konteyner Buca’nın 47 mahallesinde belirlenen ihtiyaç noktalarına yerleştirilmeye başlandı.

Kentin çöp sorununu çözmek ve daha temiz bir çevre oluşturmak için çalışmalara hız veren Buca Belediyesi, su ve koku geçirmez özelliğe sahip toplam bin adet galvaniz yeni çöp konteynerinin alımını tamamladı. 

Kent genelinde ihtiyaç duyulan noktaları belirleyen ekipler, yeni konteynerleri 47 mahalleye yerleştirmeye başladı. İlk etapta 100’ün üzerinde konteyner yerleştirilirken kısa süre içinde bin adet konteynerin Buca sokaklarında konumlandırılması tamamlanmış olacak.  

Buca Belediyesi, yeni eklenen bin adet çöp konteyneriyle birlikte 250 adet 3 bin litrelik yerüstü,  100 adet 5 bin litrelik yeraltı ve 6 bin adet  galvaniz konteynerle ilçe genelindeki kapasitesini 6 bin 350 adet konteynere çıkardı.   47 mahallede 3 bin 657 sokak, 54 cadde, 2 bulvar ve 2 küme evlerinde çalışmalarını yürüten Buca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, günde 350 ton evsel atık, 60 ton moloz olmak üzere 410 ton atık topluyor.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Bursa’da Frutti keyfi...
Sonraki Haber Başkan Gümrükçü'den deprem gönüllülerine teşekkür: Birlikte Daha Güçlüyüz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?