ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın Banvit keyfi

Pınar Karşıyaka'nın Banvit keyfi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın Banvit keyfi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 16.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Banvit'i 109-104 mağlup etti.

Maçın ilk sayısını dışarıdan Champpell, kaydetti. Ponitka attığı üçlükle Banvit'e karşılık verdi. Maçın ilk 5 dakikasında her iki takımda sert savunma ve dışarıdan buldukları sayılarla oyuna ağırlığını koymaya çalıştı. Maçın ilk 5 dakikasını Pınar Karşıyaka 17-14'lük skorla önde tamamladı. Karşıyaka'ya Theodore ile karşılık veren Banvit, ilk periyodun bitimine 2 dakika kala skora 22-22 eşitlik getirdi. Maçın son dakikasında her iki takımda hücumlardan eli boş dönerken, ilk periyot 29-28 Banvit'in üstünlüğü ile sona erdi. İkinci periyodun ilk 4 dakikasında hücumları sayıya çeviren Banvit, 38-33 öne geçmeyi başardı. Banvit, ilk yarının bitimine 2 dakika kala 47-43'lük üstünlüğü yakaladı. 2'inci periyodun son dakikasında hücumda çoğalan ve iyi savunma yapmayı başaran Pınar Karşıyaka'nın öne geçme çabaları sonuçsuz kalsa da ilk yarı 51-48'lik Banvit'in üstünlüğü ile sona erdi.

Üçüncü periyodun 25'inci dakikasına gelindiğinde Brown'nun üçlükleri sonrası Pınar Karşıyaka, 55-67'lik skora ulaşarak, rakibine 12 sayı fark atmayı başardı. Geri kalan dakikalarda Banvit, aradaki farkı kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı. 3'üncü periyot 72-82 Pınar Karşıyaka'nın üstünlüğü ile kapantı. Son çeyreğe hızlı başlayan Banvit, Champpell ve Orelik'in üçlükleriyle aradaki farkı 4 sayıya kadar indirdi. Maçın bitimine 6 dakika kala sahada ve tribünlerde tansiyon yükseldi. Teknik faul'ü ve serbest atışları sayıya çeviren Theodore ile Banvit 92-92 beraberliği yakaladı. Maçın bitimine 2 dakika kala sahneye De Juan Summers çıktı bulduğu 11 sayıyla Pınar Karşıyaka, yine öne geçmeyi başardı.96-101.Maçın son dakikasında ise oyunu kontrol eden ve süreyi iyi kullanan Pınar Karşıyaka sahadan 109-104 galip ayrılmayı başardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya güçlü darbe...
Sonraki Haber Markovic: Maçın kırılma anlarında önemli topları soktuk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?