ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka’dan sezon sonu yemeği

Pınar Karşıyaka’dan sezon sonu yemeği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka’dan sezon sonu yemeği

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde final oynayarak büyük bir başarı kazanan Pınar Karşıyaka, sezon sonu yemeğinde bir araya geldi.

Karşıyaka’daki Zaz Cafe’de düzenlenen yemeğe Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Holding Başkan Yardımcıları Levent Dağhan ve Turgut Sarıoğlu, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, basketbol şubesi yöneticileri, başantrenör Ufuk Sarıca ile basketbolcular ve teknik heyet katıldı. 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde gösterilen başarılı performansta sağlam kulüp yapısı ile güçlü sponsorluk ilişkilerinin önemli rol oynadığını belirten Pınar Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, “2022-2023 basketbol sezonunu ikinci olarak tamamlayarak büyük başarı elde ettik. Yeni kurulan bir takım olarak mütevazi bir bütçe ile pek çok rakibimizi geride bırakarak final oynadık. Sezon sonunda basketbolcularımız, teknik ekibimiz, yönetimimiz ve sponsorumuz ile birlikte bir araya geldik. Başta ana sponsorumuz Pınar olmak üzere bize destek olan tüm sponsorlarımıza ve taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gelecek sezon için hedefimiz daha büyük, başarılı olmak için şimdiden çalışmalara başladık.’’ diye konuştu. 

Sezonun yorgunluğunun atıldığı ve keyifli anların yaşandığı yemekte Pınar Karşıyaka oyuncusu Vitto Brown, Soner Sarıkabadayı’nın Buz şarkısını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 100 Yılın Cazı Sanatseverlerle buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka'da dümene Ersin Aka geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?