ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da şube sorumlusu Işıldar oldu

Pınar Karşıyaka'da şube sorumlusu Işıldar oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da şube sorumlusu Işıldar oldu

Karşıyaka Spor Kulübü’nde da “tek kasa sistemi”ne geçilmesinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Altuğ basketbol şube sorumlusu olarak asbaşkan ve yakın arkadaşı Süleyman Serdar Işıldar’ı atadığını açıkladı.

Yönetim kurulunda yer alan ve Büyükkarcı döneminde şubede asbaşkan olarak görev yapan Süleyman Serdar Işıldar’ın yanı sıra yönetimden Serhat Bayülken de şubedeki görevini sürdürecek.  Seçilmiş yönetim dışından İsmail Cirit, Mustafa Celeb ve İlker Özer de, güçlendirilmesi hedeflenen şube yönetimine alındı.
Altyapı İdari Menajeri Tuğrul Taşkıngenç'in yetkileri de artırıldı. Taşkıngenç, altyapı idari ve teknik koordinatörü olarak daha çok söz sahibi olacak. Şube yönetimine dışarıdan birkaç destek daha alacaklarını söyleyen Serdar Işıldar, "Basketbol şubesi, başkana bağlı çalışacak. Basketbol altyapıda dışarıdan yöneticilere değil, profesyonel kadrolara görev vereceğiz. Yeni yapılanma konusunda ana sponsorumuzu da bilgilendireceğiz. Basketbolda kuruşu kuruşuna hesap vereceğiz. Net ve düzgün hesaplar tutulacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'a filede takviye
Sonraki Haber Büyükkarcı: Her şey muhasebe kayıtlarında…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?