ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da ilk hedef Galatasaray maçı

Pınar Karşıyaka'da ilk hedef Galatasaray maçı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da ilk hedef Galatasaray maçı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Doğa Sigorta'yı konuk edecek olan Pınar Karşıyaka'da tek hedef galibiyet...

Yeni antrenörleri Dirk Bauermann'ın savunmaya yönelik çalışmalar yaptırdığını kaydeden Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar "Önümüzde Galatasaray maçı var. Başantrenörümüz daha önceki Galatasaray maçlarını bildiğinden kendisinde de ayrı bir heyecan yarattığını düşünüyorum. İlk maçına Galatasaray karşısında çıkacak olması taraftarımızın ve camiamızın gücünü görmesi açısından da şans. Taraftarımızın da desteğiyle başantrenörümüzün ilk maçında galibiyetle ayrılıp, play-off yolundaki mücadelemizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan Selim Çınar, FIBA Basketbol Tahkim Mahkemesinin (BAT) 8 Mart'ta Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşecektireceği konferansta "BAT'ın hangi prosedürlerinin başarılı olduğu ve hangi prosedürleri nasıl geliştirilebilir?” başlıklı oturumunda bir konuşma yapacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kent A.Ş. işçileri eylem yaptı
Sonraki Haber Ayda Mac, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?