ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da 2 eksik var

Pınar Karşıyaka'da 2 eksik var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da 2 eksik var

Türkiye Basketbol Ligi'nde yarın deplasmanda Tofaş ile karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Selim Çınar, "Arka arkaya aldığımız 2 mağlubiyetin ardından kazanmak istiyoruz" dedi.

Dedesi vefat eden Gabriel'in ABD'ye gittiğini ve pazar günü İzmir'de olmasını beklediklerini, belindeki sakatlığı devam eden Egemen Güven'in yaklaşık 1 ay daha takımda ayrı kalacağını kaydeden Çınar, şöyle konuştu:"Gabriel ve Egemen Güven yarın forma giyemeyecek. Hem ligde hem de Avrupa'da yoğun bir tempoyla ilerliyoruz. Arka arkaya aldığımız 2 mağlubiyetin ardından yarın Tofaş karşısında eksiklerimize rağmen galip gelmek istiyoruz. Bu yoğunluktaki dönemleri daha önce de oynadık. Kolay maç değil ancak kazanıp, hafta içindeki Eurocup maçımıza moralli çıkmak istiyoruz."Bursa Atatürk Spor Salonu'ndaki TOFAŞ-Pınar Karşıyaka maçı yarın saat 17.00'de başlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta Rıdvan Şimşek affedildi
Sonraki Haber Jülide Ablamızın acı günü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?