ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Zalgiris'i yıkamadı

Pınar Karşıyaka, Zalgiris'i yıkamadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Zalgiris'i yıkamadı

THY Euroleague 3.haftasında Pınar Karşıyaka evinde Zalgiris Kaunas'a 68-66 mağlup oldu.

Pınar Karşıyaka mücadeleye Joe Ragland, Can Altıntığ, Kenny Gabriel, Josh Carter, Colton Iverson ilk beşiyle başladı. Maçın ilk sayısı Zalgiris'ten geldi. Karşıyaka ise ilk sayılarını Josh Carter'dan buldu. Pınar Karşıyaka Iverson ve Ragland'ın bulduğu basketlerle 6-4 öne geçti. Zalgiris Ulanovas ve  Jankunas ile sayılar bulurken 12-8 öne geçti. Yeşil kırmızılılar Kenny Gabriel'in üç sayılık basketiyle suskunluğunu bozdu. Zalgiris, Vougioukas ile üst üste sayılar buldu. İlk çeyreği Pınar Karşıyaka 23-15 geride kapattı.

Pınar Karşıyaka ikinci çeyreğe Palacios'un basketiyle başladı. Zalgiris Hanlan ile üst üste 5 sayı bulurken Karşıyaka Justin Carter ile etkil oldu. İlk yarıda son 5 dakikaya 28-21 Zalgiris üstünlüğüyle girildi. Gabriel ve Raglan'ın sayılarıyla yeşil kırmızılılar farkı 5 sayıya indirdi. Son 2 dakikaya Karşıyaka 34-29 geride girdi. Zalgiri Seibutis ile üçlük bulurken Karşıyaka Josh Carter ile faulden 2 sayı buldu. İlk yarıyı Pınar Karşıyaka 38-33 geride tamamladı. Pınar Karşıyaka'da Kenny Gabriel 7 sayı 4 ribaund 1 asist, Justin Carter 6 sayı 4 ribaund ile oynadı.

Pınar Karşıyaka ikinci yarıya Iverson'ın faul atışlarından bulduğu sayılarla başladı. Kalnietis ve Ragland'ın karşılıklı basketlerinin ardından Gabriel'in üçlüğüyle fark 3'e indi (40-43). Motum ve Jankunas'ın basketleriyle Zalgiris farkı 8'e çıkardı. Josh Carter'ın üçlüğünün ardından Gabriel'in alley-hoop basketiyle Karşıyala farkı 1 sayıya indirdi (47-48). Ritm yakalayan Karşıyaka, Gabriel'in üçlüğüyle 52-52'lik eşitliği yakaladı. Motum, Jankunas ve Kalnietis'in sayılarıyla Zalgiris tekrar skorda üstünlüğü sağladı. Son çeyreğe Pınar Karşıyaka 58-52 geride girdi.

Son çeyrek Kenan Sipahi'nin bulduğu sayıyla başladı. Zalgiris Hanan'dan sayılar bulurken Pınar Karşıyaka Justin Carter ile üst üste sayılar buldu. Son 5 dakikaya 61-60 Zalgiris üstünlüğüyle girildi. Kenan Sipahi'nin serbest atışlardan bulduğu sayılarla Pınar Karşıyaka 62-61 öne geçmeyi başardı. Carter'ın yine iyi savunmasının ardından Gabriel'in basketiyle yeşi kırmızılılar son 4 dakikaya 64-61 önde girdi. Karşılaşmanın son 2 dakikasına 64-64 eşitlikle girildi. Zalgiris, Seibutis'in basketiyle son 1 dakikaya 67-64 önde girdi. Kenan Sipahi'nin basketiyle son 12 saniyeye Zalgiris'in 67-66 üstünlüğüyle girildi. Son hücumu Pınar Karşıyaka, Kenan ve Carter ile Pınar Karşıyaka değerlendiremedi ve karşılaşmadan 68-66 mağlup oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Adana'ya iddialı gitti
Sonraki Haber Ufuk Sarıca:''Sonuna kadar mücadele edeceğiz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?