ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka yıldızlarda umduğunu bulamadı

Pınar Karşıyaka yıldızlarda umduğunu bulamadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka yıldızlarda umduğunu bulamadı

Bursa'da düzenlenen Yıldız Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda Pınar Karşıyaka'nın yıldızları 7. sırada yer alırken; bir yaş küçük olan takım ise son sırada yer aldı.

Şampiyonaya İzmir'de ilk sırayı alan Genç Karşıyakalılar ve üçüncü sıray alan BETA olmak üzere iki takımla katılan Pınar Karşıyaka altyapısı beklenen başarının uzağında kaldı.

İzmir Şampiyonu olarak turnuvaya gelen Genç Karşıyakalılar grup maçlarını ilkinde Selimiye Spor'a 68-65 mağlup olmasna karşın Tofaş'ı 66-65; Osmangazi Belediyespor'u 73-59'la geçerken B Grubu'nu lider olarak bitirdi ve çeyrek finale kalmaya hak kazandı. Genç Karşıyakalılar çeyrek finalde Darüşşafaka Doğuş ile eşleşirken sahadan 74-47 mağlup ayrıldı. Sıralama maçlarında Türk Telekom'a75-70 yenilen yeşil kırmızılı ekip; Beşiktaş'ı 60-58 mağlup ederek şampiyonayı 7.sırada tamamladı.

Kendi kategorisinden bir yaş küçük olan ve turnuvaya BETA Spor Kulübü olarak katılan yıldız B Takım ise  Fenerbahçe'ye 69-48, Darüşşafaka'ya 66-36 ve Gediz Üniversitesi'ne 68-49 mağlup olarak D Grubu'nu son sırada tamamladı. Klasman maçlarında Selimiye Spor'a 68-54, Antalya GElişim'e ise 68-60 yenilen BETA, şampiyonayı 16. ve son sırada tamamladı.

BETA Spor Kulübü'nden Hakan Çakır ise şampiyonada ribaunt kralı olurken; gelecek yıllar için ümit verdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Son 2 aydır yönetim, başkan olmadan mücadele ediyoruz
Sonraki Haber Satrancın Şahı Yamanlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?