ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka üçüncü galibiyet için sahada

Pınar Karşıyaka üçüncü galibiyet için sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka üçüncü galibiyet için sahada

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off final serisinde Pınar Karşıyaka ile Anadolu Efes bu akşam serinin 4.maçında karşı karşıya geliyor.

Karşıyaka Arena'da saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi Mehmet Keseratar, Zafer Yılmaz ve Yener Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek.

Serinin İstanbul’da oynanan ilk maçını Anadolu Efes 95-92 kazanmasına rağmen İstanbul’daki 2. karşılaşmada rakibine 86-85 üstünlük sağlayan Pınar Karşıyaka, ev sahibi avantajını eline geçirmişti. Bu avantaj ve taraftraının desteğiyle sahasındaki 3. maçtan 71-65 galip ayrılarak 2-1 öne geçti.

Pınar Karşıyaka, taraftarının önünde oynayacağı dördüncü maçı da kazanması halinde seriyi 3-1’e getirecek ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacak.

Anadolu Efes’te, Pınar Karşıyaka serinin dördüncü maçında sakatlanan Nenad Krstic ve cezalı Thomas Heurtel forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Dontaye Draper’ın durumu ise maç saati kesinlik kazanacak.

Maça Yoğun İlgi var

Karşıyakalı taraftarlar ilk maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da salonu dolduracaklar. Dün satışa çıkan tam biletler 1 saat içinde tükenirken, bugün satışa çıkacak olan öğrenci biletleri için dün geceden itibaren gişenin önünde kuyruk oluşmaya başladı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ustaoğlu: Sahada başaramadıklarını masada alma derdindeler
Sonraki Haber Attila İlhan Şiir Ödülleri sahiplerini buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?