ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Trabzon'u dağıttı

Pınar Karşıyaka Trabzon'u dağıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Trabzon'u dağıttı

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan günün ikinci maçında Pınar Karşıyaka, özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunuyla Trabzonspor Medical Park’ı 22 sayı farkla 86-64 yendi.

Caner Şentürk ile Gani Lawal’ın sayılarıyla oyuna iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, 2.dakika geride kalırken skoru 5-0 yaptı. Bobby Dixon ve Juan Palacios’un basketleriyle skor üreten Pınar Karşıyaka, 6.dakikada durumu 14-14’e getirdi. İlk periyotu Sean Marshall’ın basketiyle 22-19 önde tamamlayan Trabzonspor Medical Park, ikinci periyotun başlamasıyla birlikte pota altını daha olumlu kullandı. Velickovic’in basketleri Stipanovic’in de orta mesafe isabetiyle Karadeniz ekibi 15.dakikada durumu 28-25’e getirdi. Jon Diebler’ın üç sayılık basketiyle birlikte 4 dakika içerisinde 14-0’lık bir seri yakalayan Pınar Karşıyaka, durumu da 28-39’a getirdi. İzmir temsilcisi devre sonunda soyunma odasına 31-39 üstün gitti.
Üçüncü periyotta Juan Palacios ve Bobby Dixon’ın basketleriyle hücumları organize eden Pınar Karşıyaka, skor üretmekte zorlanan rakibi karşısında 27.dakikada 13 sayılık farkı yakaladı (47-60). Mola alan Trabzonspor Medical Park, aranın ardından topu pota altına indirerek ilk hücumunu kullandı. Ancak Lawal ve Stipanovic’in isabetsiz atışları sonrasında aradaki farkı açan İzmir ekibi, periyot sonunda 48-69’luk skorla 21 sayılık farkı yakaladı (48-69). Mücadelenin final periyotunda da yakaladığı skor avantajını koruyan Pınar Karşıyaka, maçtan da 64-86 galibiyetle ayrıldı.
Pınar Karşıyaka adına Juan Palacios 22 sayı- 4 ribaund ile maçın en etkili ismi olurken, Bobby Dixon 14 sayı- 7 ribaund- 4 asist ve Kenneth Gabriel de 12 sayı- 10 ribaund ile mücadeleyi noktaladı.
Trabzonspor Medical Park’ta ise Novica Velickovic 18 sayı- 3 ribaund ve Caner Şentürk de 10 sayı- 2 ribaund- 1 asistle maçı tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alsancak trafiğini rahatlatacak çözüm
Sonraki Haber Balıklar tezgâhları süslüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?