ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Trabzon'da kaybetti

Pınar Karşıyaka Trabzon'da kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Trabzon'da kaybetti

Pınar Karşıyaka, Trabzon MP karşısında zaman zaman etkili olmasına karşın son anlardaki hatalarıyla maçı 78-74 kaybetti.

Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, Green, Wright ve Kadji’nin sayılarıyla bir anda farkı açtı. Periyodun son bölümde sayı üretmekte zorlanan ev sahibi karşısında Pınar Karşıyaka Brown ve Summers’in sayılarıyla farkı 6’ya indirdi ve bu periyot 22-16 Trabzonspor Medical Park’ın üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci periyota Brown ve Green’in sayılarıyla iyi bir başlangıç yapan konuk ekip farkı 4’e indirse de, Moody ve Green attığı sayılarla devreyi Trabzonspor Medical Park’ın 33-29 önde kapatmasını sağladı.


İkinci yarıya Brown ve Petway’ın art arda sayılarıyla hızlı bir giriş yapan Pınar Karşıyaka 4 sayı geriden gelip öne geçmeyi başardı ancak, taraftarının da desteğini arkasına alarak çabuk toparlanan Trabzonspor Medical Park, Kadji ve Hardy’nin basketleriyle yeniden öne geçerek üçüncü çeyreği 55-44 önde bitirdi. Son periyodun ilk dakikalarında Trabzonspor Medical Park, Hardy ve Wright'ın basketleriyle farkı 16 sayıya çıkardı. Oyundan kopmayan Pınar Karşıyaka Brown, Sommers ve Green'in sayılarıyla 60-60 beraberliği sağladı. Karşılaşmanın son dakikasına 72-72 eşitlikle girilirken, Kadji, Erol Can ve Hardy ile sayılar bulan Trabzonspor Medical Park, maçtan 78-74 galip ayrıldı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü'nden açıklama
Sonraki Haber Karşıyaka, Hatayspor'u konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?