ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka tarihinde bir ilk...

Pınar Karşıyaka tarihinde bir ilk...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka tarihinde bir ilk...

Pınar karşıyaka, tarihinde ilk defa lige 6 yabancı oyuncuyla başlamaya hazırlanıyor.

Geçen sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde 5 yabancıyla şampiyon olan yeşil kırmızılı ekipte Kenny Gabriel ve Juan Palacios sözleşme yenilerken Colton Iverson, Joe Ragland, Justin Carter ve Josh Carter'ın takıma katılmasıyla yabancı sayısı 6'ya çıktı. Bu sezon ilk kez Turkish Airlines Euroleague'de mücadele edeceklerini dikkate alarak kadroyu geniş tutmak için sayıyı artıran kurmaylar, tüm yabancı transferlerini devler ligi tecrübesi olan isimlerden seçti.

Lige kadar yenilerle eskilerin uyum sorununu atlatıp hazır hale gelmeyi planlayan Pınar Karşıyaka'da geleneksel Pınar Cup'ın da tarihi de netleşti.

Karşıyaka Arena'da her sezon lig öncesi yapılan organizasyon, bu yıl 1-3 Ekim tarihleri arasında Yunanistan'dan PAOK, Türkiye'den Trabzonspor TED Kolejliler'in katılımıyla düzenlenecek. Karşıyaka, turnuvanın ardından 7 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Denizli'de Anadolu Efes'le karşı karşıya gelecek.

Pınar Karşıyaka, Karşıyaka Arena'yı Euroleague standartlarına getirmek için çalışmalara başladı. Lig yetkililerinin şart koştuğu kapasitenin artırılması için Karşıyaka Belediyesi'yle temas halinde olan kurmaylar salona 1 sıra koltuk ekleyip eski televizyon çekim sahasını locaya çevirecek, kullanılmayan bench arkası tribünler açılacak. Salonda yeni oluşturulan VIP T, C4 ve C6 tribünleri ile Platin VIP tribünün koltukları de değiştirilecek. Arena'daki reklam alanlarını artıracak yönetim, her ihtimale karşı bakımdan geçen Halkapınar Spor Salonu'nu yedekte tutuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'nin yeşil limanlarına Hollanda modeli
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi işçisi ihmalden mi öldü?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?