ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Soner ve Muhammed’le ''devam'' diyecek

Pınar Karşıyaka, Soner ve Muhammed’le ''devam'' diyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Soner ve Muhammed’le ''devam'' diyecek

Transfer çalışmalarına takım içi görüşmelerden başlayan Pınar Karşıyaka, yerli oyuncuları Soner Şentürk ve Muhammed Baygül’le yeniden anlaşmaya hazırlanıyor.

Yeni yönetim ve yeni bir antrenörle yepyeni bir takım kurmak isteyen Pınar Karşıyaka, transfer çalışmalarına takım içerisinden başladı. 2012-2013 sezonundan bu yana Pınar Karşıyaka forması giyen Soner Şentürk ve 2015’te takıma dahil olan Muhammed Baygül’le görüşen Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, bu iki oyuncunun da kulüpte çok mutlu olduklarını ve görüşmelerin olumlu ilerlediğini belirtti. Bu iki oyuncuyla imzaya yakın olduklarını söyleyen Büyükkarcı, yabancı transferleriyle ilgili görüşmelerin ise önümüzdeki hafta başlayacağını açıkladı.

Soner Şentürk geçtiğimiz sezon 32 maçta 10:21 dakika ortalama süre almış, bu sürede maç başı 2 sayı 1.3 ribaund, 1.4 asist ve 0.3 top çalmalık performans sergilemişti. Muhammed Baygül ise 25 maçta 9:08 dakika süre ortamalasıyla oynayarak maç başı 2.6 sayı, 0.9 ribaund, 0.7 asist ve 0.4 top çalma istatistiklerine ulaşmıştı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'a Tolungüç müjdesi
Sonraki Haber KODA Ereğli'de sahne aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?